INSCHRIJVEN VOOR SCHOOLOPVANG

In De Buiteling willen we zorgen dat de opvang een fijne, rustige en speelse plek blijft voor iedereen.

Daarom moet je vanaf dit schooljaar op alle locaties op voorhand inschrijven voor de voor- en naschoolse opvang.

Is jullie dossier al in orde voor dit schooljaar? Dit jaar hebben we het bewijs van inkomsten 2021-2022 nodig om jullie tarief te berekenen. Breng dit zo snel mogelijk binnen via [email protected], aan het onthaal of in een enveloppe in de brievenbus van onze hoofdzetel, Hopstraat 7.

INSCHRIJVEN MET TJEK!

Dit schooljaar schrijven we op alle locaties online in via het

ouderportaal van Tjek.

MEER INFO

Tjek is een systeem waarmee we de kinderen in de opvang vanaf oktober digitaal zullen registreren. Ouders moeten maandelijks hun kind inschrijven via het Tjek Ouderportaal

In Tjek zijn alle dossiers van de gezinnen in De Buiteling verzameld. De dossiers zijn gekoppeld aan een app waarmee we elk kind kunnen in- en uitloggen in onze opvang. Ouders kunnen met het e-mailadres in hun dossier een login maken om  in te schrijven in De Buiteling, voor de voor- en naschoolse opvang. Dat doen ze via het Tjek ouderportaal. De eerste stap is dus een login aanmaken op het Tjek ouderportaal met het e-mailadres dat wij in het dossier van het gezin hebben.

Daarna krijgen ouders maandelijks een e-mail om te verwittigen dat er bijna opnieuw ingeschreven kan worden.

Tijdens het inschrijven kan je als ouder al zien op welke dagen er nog plaats is, je moet niet meer wachten tot wij de aanvraag verwerkt hebben, alles gebeurt onmiddellijk online.

Tjek maakt het mogelijk om gemakkelijk te registreren wanneer kinderen in de opvang zijn, dit maakt ook de facturatie gemakkelijker en sneller.

Inschrijven doe je tijdens de inschrijvingsperiodes, die staan op de KALENDER en op de pagina INSCHRIJVINGSPERIODES

Je kan zo lang er plaats is inschrijven voor de opvang, tot een dag op voorhand. Let wel op, want volzet is volzet. Als iemand annuleert kan er wel weer een plek vrij komen. Je kan op het ouderportaal zelf zien of er een plek vrij gekomen is. Als op het ouderportaal staat de locatie volzet is, dan kunnen wij geen extra plaats bij maken.

Wij vragen jullie om op voorhand goed na te denken over welke dagen je opvang nodig hebt. We willen zo veel mogelijk kinderen de kans geven om een plaats te hebben op een dag waarop het echt nodig is.

Je kan via het ouderportaal een inschrijving annuleren tot vijf dagen voor de dag die je wilt annuleren. Wanneer we zien dat iemand vaak annuleert, zullen we die persoon hier over aanspreken. In extreme gevallen kunnen we beslissen dat dit gezin een tijd niet meer mag inschrijven.

Inschrijven/annuleren op de dag zelf?

Stuur een mail naar [email protected]. 

  • voorschoolse opvang: vóór 7:30 uur 
  • naschoolse opvang: vóór 14:00 uur 
  • naschoolse opvang op woensdag: vóór 11:00 uur 

1,5 uur wordt aangerekend, ook al is je kind niet in de opvang geweest.

1,5 uur extra, bovenop de normale opvangkosten, wordt aangerekend.

Als je tijdig verwittigt en een ziektebriefje binnenbrengt wordt het opvangmoment niet aangerekend.
Verwittigen doe je via e-mail aan [email protected] voor de opvang begint.

Ja, je moet voor de dagen waarop je kind ingeschreven is voor een atelier ook reserveren. Een atelier volgen betekent niet dat je kind automatisch ingeschreven is voor die dag.