INSCHRIJVEN VOOR SCHOOLOPVANG

In De Buiteling Kogelstraat en De Buiteling Mabo willen we zorgen dat de opvang een fijne, rustige en speelse plek blijft voor iedereen. Daarom moet je voor deze twee grote locaties op voorhand inschrijven voor de voor- en naschoolse opvang.

Voorlopig organiseren we GEEN voorinschrijvingen. Wil je je kind binnenkort naar school en naar de opvang brengen? Contacteer dan de school, wij werken met hen samen.

Wanneer de scholen heropenen, zullen we nauw opvolgen of het aantal kinderen in de opvang laag genoeg blijft om zonder inschrijvingen te werken.

Als er te veel kinderen in de opvang blijven om het veilig te houden voor iedereen, dan organiseren we opnieuw voorinschrijvingen. We brengen jullie dan meteen op de hoogte.

We stellen wegens het verlengen van de maatregelen het inschrijven via Tjek uit naar volgend schooljaar. De handleiding hieronder blijft beschikbaar ter informatie.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om goed op de hoogte gehouden te worden van onze voorinschrijvingen.

VAARWEL RESERVATIEFICHES, HALLO TJEK!

Op dinsdag 10 maart organiseerden wij een infomoment over de online voorinschrijvingen.

Volgend schooljaar zullen we niet meer inschrijven met reservatiefiches via e-mail of op papier, maar online via het ouderportaal van Tjek. Wanneer we daarmee starten, hangt af van de gezondheidscrisis.

De presentatie van het infomoment en de handleiding van Tjek kan je hieronder bekijken.

DE PRESENTATIE VAN HET INFOMOMENT OVER TJEK: