SPEELWEKEN

Beste ouders,

Door de uitbraak van COVID-19 worden de PAAS SPEELWEKEN geannuleerd.

Was je al ingeschreven?
Stuur je rekeningnummer + de naam van de kinderen naar inschrijven@debuiteling.be en wij storten zo snel mogelijk je geld terug.

Wij werken samen met onze partnerscholen om opvang te voorzien voor kinderen van ouders die in een cruciale sector werken en kinderen in een kwetsbare thuissituatie. Die opvang wordt via de scholen georganiseerd.

Niet alle partnerscholen hebben een samenwerking met De Buiteling voorzien voor de opvang tijdens de paasvakantie.
Wij werken mee aan de opvang in de volgende partnerscholen:

  • Maria-Boodschap
  • Kleurdoos
  • Nieuwland
  • Sint-Joris
  • Sint-Joost-aan-Zee

Wij vangen geen kinderen op uit andere scholen, om de contactbubbels van de kinderen niet te verbreken. Informeer je bij de school van je kind voor eventuele opvang tijdens de paasvakantie.

OPVANG PAASVAKANTIE

maandag 13 april gesloten

De opvang is voorbehouden voor kinderen van ouders die in een cruciale sector werken en kinderen in een kwetsbare thuissituatie.

De opvang wordt georganiseerd van 8u30 tot 17u, in de partnerscholen zelf.

Mocht er nood zijn aan vroegere of latere opvang, is dit bespreekbaar met de verantwoordelijke.

Inschrijven is verplicht. Lees verder voor meer info per partnerschool:

INSCHRIJVEN VOOR DE OPVANG IN DE PAASVAKANTIE

Deze opvang wordt enkel georganiseerd voor kinderen van ouders die in een cruciale sector werken en voor kinderen in een kwetsbare thuissituatie. Als dit voor jullie zo is, dan kan je inschrijven. Hieronder volgt een overzicht van hoe de inschrijvingen georganiseerd worden, per partnerschool.

Staat de school van jouw kind niet in de lijst? Contacteer dan het secretariaat van de school. Zij organiseren de opvang niet in samenwerking met De Buiteling.

MARIA-BOODSCHAP

Op Smartschool staat een document waarmee je kan inschrijven. Als je je inschrijft, wordt je gecontacteerd door Glenn van De Buiteling voor meer informatie en om afspraken te maken.

KLEURDOOS

Inschrijven kan via dorien@debuiteling.be. Vermeld de naam van de kinderen en voor welke dagen je opvang nodig hebt. Je wordt gecontacteerd voor meer informatie en om afspraken te maken.

NIEUWLAND

Brian van Nieuwland contacteert zelf de ouders die recht hebben op opvang. Indien nodig worden die ouders ook door ons gecontacteerd voor meer informatie en om afspraken te maken.

SINT-JORIS

Om in te schrijven stuur je een mail naar Jenneke jcauwels@sintjorisbasisschool.be en Koen koen@debuiteling.be. Vermeld de naam van de kinderen en voor welke dagen je opvang nodig hebt. Je wordt gecontacteerd voor meer informatie en om afspraken te maken.

SINT-JOOST-AAN-ZEE

Om in te schrijven stuur je een mail naar Lies directie@sintjoostaanzee.be en Ramazan ramazan@debuiteling.be. Vermeld de naam van de kinderen en voor welke dagen je opvang nodig hebt. Je wordt gecontacteerd voor meer informatie en om afspraken te maken.

Je vind alle inschrijvingsperiodes en de data van de speelweken terug op onze kalender.